Ultra interval challenge

På lördag är det åter igen dags för ultra intervall utmaningen som Pace on Earth startade för ett par år sedan. Det är ett gratis event som har ett mycket enkelt upplägg.
Målet är att springa 10 km vart tredje timme under ett dygn.

Vi är ett par löpare i Trelleborg som skall anta hela eller delar av utmaningen och det skulle vara kul om fler hänger på. Så detta är en inbjudan att komma ner till Rådhustorget under lördagen (23 juli) och springa med oss.

Start från Rådhustorget sker på följande tider:
Runda 1: 00:00
Runda 2: 03:00
Runda 3: 06:00
Runda 4: 09:00
Runda 5: 12:00
Runda 6: 15:00
Runda 7: 18:00
Runda 8: 21:00

Vi springer samma runda vart tredje timme. Så det är enkelt att hoppa på och stiga av när det passar. Starten går från Rådhustorget (precis på hörnan vid Espresso House) och sedan följer vi Östra Förstadsgatan österut, vi springer under väg 9 och där söker vi oss ner längst järnvägen som vi också springer under ett par hundra meter längre fram. Sedan följer vi kusten hela vägen ut till Gislövs hamn där vi svänger norrut för springa längst Dalköpinge strandväg tillbaka mot Trelleborg. Vid Trelleborgs Ryttarförening byter vägen namn till Östra Förstadsgatan som alltså är samma väg som vi började på. Bara att följa den tillbaka till torget.

Sträckan hittar ni nedan men även på MapMyRun där ni även kan ladda ner GPX, KML och se sträckan i 3D.

Mer om utmaningen:
ULTRA INTERVAL CHALLENGE!
Tag: #ultraintervalchallenge
Website: http://ultraintervalchallenge.com/

Rekommenderar er att kolla in sidan och använda hashtaggen när ni fotar under rundorna.

Åter igen, man sätter själv ambitionsnivå. Spring en, två, tre eller alla rundor. Det är helt enkelt upp till dig själv. Hoppas vi ses på lördag!

Marcus Ekenstierna, Petra Ekenstierna och Fredrik Davidsson

JPEG image-34C4ACBA6ED7-1

Notera: Vi är på inget sätt associerade med Pace on earth. Vårt mål är att anta utmaningen och genomföra den i den anda som Pace on earth skriver om på sin site.