Pre Natt BUS run

Provsprang Natt BUS rundan idag. Blev en skymningsrunda utan lampa där det var hyfsat ljust när jag gav mig iväg men trettio minuter senare var det becksvart.

Starten går som bekant upp för backen och jag fick en fin utsikt över Trelleborg på toppen. Stora delar av rundan var torrare än väntat. Men där det var blött var det å andra sidan väldigt blött.

Den bekanta gungbron som höll för ett par hundra löpare i somras. Är lite halt på de tre träbroarna man avverkar under rundan. Vackra dova höstfärger.

Magiskt ljus och dålig kamera ger fina bilder. Delar av Albäcksskogen och hela sträckan har belysning, men gissar att mindre än hälften av rundan är utan. Ficklampa eller pannlampa är ett måste på fredag!

I somras stod det verkligen helt stilla längst havet och det var nog den varmaste delen av hela rundan. Ser ut att bli regn och kuling (medvind) på fredag. Kan alltså bli hög och blöt fart längst havet.

Som sagt, var hyfsat ljust när jag gav mig iväg. Helt mörkt sista två kilometerna. Missade helt en sektion med snåriga växter precis innan koloniområdet. Lampa är måste på fredag och kanske skippar shortsen.

Kommer bli fantastiskt roligt! Blir dessutom priser, Sydkusten Marathon sponsrar med ett av priserna, till ett värda av knappt 400:-.